• Creator
    Topic
  • #4851
    toad63
    Participant

    One individual can install with no problem, however I recieve a error “TrustedApplicationAuthenticationException” when defining a GroupWise system. What am I missing?

  • Author
    Replies
  • #9176
    toad63
    Participant

    No, I see: Select the user in the list below: It has a globe the says Grpwise but no users below that.

    #9164
    Support 1a
    Participant

    I doubt this has anything to do with the Trusted Application component of the solution. The tree view is populated with users based on information returned using the Admin API. This is what appears to be failing.

    Reasons why this might happen could include:

    – You have an incomplete/faulty GroupWise client installation. The Admin API is a component of the Windows client. You may wish to try re-installing the GroupWise client to see if this resolves the issue.

    – Your GroupWise topology is stopping the Admin API from ‘seeing’ your system. I know this can happen if you using using foreign Domains, for example. Is your GroupWise system ‘unusal’ in any way? Do you have a firewall between you and any of the GroupWise agents?

    You may wish to try installing a trial version of our Enterprise Proxy solution. It also uses the Admin API to populate a tree with system components. It would be interesting to see if you are able to see users, etc, with that solution.

    Please let me know how you proceed.

    Advansys Support

    #9174
    toad63
    Participant

    I have tried this on 4 different machines, all with new GroupWise clients. Our agents are not foregin. No firewall between them. I will try the Enterprise Proxy next.

    #9166
    Support 1a
    Participant

    Thanks for the update. Are any of the domains external?

    I look forward to hearing how you procced with Enterprise Proxy.

    Advansys Support

Viewing 4 replies - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.