/ Forums / Advansys Archive To Go, Advansys PST Creator / Archive To Go / problem while trying to use creator

  • Creator
    Topic
  • #5044
    vle
    Participant

    Hello,
    Whan I launch archive2go product from groupwise 7, I have the following message :
    There are some problems while trying to use creator, please check the foloowing error messages : There is an error in XML document (0,0) at ….

    I do not have this problem on all PC but why does it appear on some ?
    Many thanks
    virginie

  • Author
    Replies
  • #9658
    Support 1
    Participant

    Thanks for reporting this problem.

    I think one or more XML files used by A2Go have become corrupted, perhaps because of a forced reset of the machine. I suggest that you follow the directions below:

    • Delete the file settings.xml in the following folder:
      C:Documents and Settings[Windows Username]Application DataAdvansysArchive To Go

      Note that the next time you run Archive To Go Creator, the settings from previous usage will have been lost, but they are easily set again.

    • If you get a similar error, try also deleting the file systems.xml in the same folder, before running Creator.

      Note that the next time you run Archive To Go Creator, the GroupWise systems defined from previous usage (Enterprise mode) will have been lost. You will need to redefine all systems if Enterprise mode is required.

    Please let us know how you go.

    Regards,
    Advansys Support

    [This message was edited by Support 1 on September 08, 2009 at 06:06 AM.]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.