• Creator
    Topic
  • #4692
    FRAD
    Participant

    Hi,

    when i select a user, a get this message:

    The user account could not be accessed. Thias may occur if the Post Office containing thius user requires specific connection properties to be defined, or if the trustet Application object has not synchronizied throughout your GW System.

    Help!!! The trusted application has been created!!

    Bye

  • Author
    Replies
  • #8784
    Support 1a
    Participant

    To read/write proxy access information, Enterprise Proxy must be able to log into any user in your GroupWise system. To access each account, Enterprise Proxy may need to know the connection settings used by the POA serving each user.

    In many environments such settings are unnecessary. However, if you experience problems logging into user accounts, you may need to specify POA connection settings for each of the Post Offices in your GroupWise system.

    1. Run Enterprise Proxy.

    2. Select the Post Office object in the tree that requires connection settings to be specified.

    3. Click the PO Settings… option on the left side of the dialog. The POA Settings dialog appears.

    4. Specify either the IP address and port number of the POA, or the full path to the Post office.

    5. Click OK to save your changes.

    Once POA settings have been associated with a Post Office it is shown with a red icon in the system tree view. For example, in the figure below two Post Office objects are visible. The Post Office object labelled 1 (GWDEVPO) does not have any settings associated with it. The Post Office labelled 2 (GWDEVPO2) is shown with a red icon, indicating connection settings have been applied.

    Note that specifying the direct path to the post office can result in significantly faster performance compared to specifying an IP address and port number.

    Advansys Support

    #8779
    FRAD
    Participant

    Hi,

    the connection was successfull! I get all users listed.

    But when i click a user, i get the error message !!! (look in my first posting).

    That´s my problem…

    #8778
    FRAD
    Participant

    quote:


    Once POA settings have been associated with a Post Office it is shown with a red icon in the system tree view. For example, in the figure below two Post Office objects are visible. The Post Office object labelled 1 (GWDEVPO) does not have any settings associated with it. The Post Office labelled 2 (GWDEVPO2) is shown with a red icon, indicating connection settings have been applied.

    Note that specifying the direct path to the post office can result in significantly faster performance compared to specifying an IP address and port number.

    Advansys Support


    I can´t se a picture!!

    #8781
    Support 1a
    Participant

    Sorry – the reply was cut directly from the Users Guide. Please refer to the documentation to see the image referred to.

    Obtaining the list of users is not related to a successfull login, it simply means the API used by the solution is able to ‘see’ the user list.

    Logging into a users account requires a) the Trusted Application to be created and synchronized throught your GroupWise system, and b) Post Office properties to have been correctly defined for each Post office. Problems like the one you describe are generally caused by the later.

    Advansys Support

    #8780
    FRAD
    Participant

    hi,

    the login in the PO was successfully (see picture 2 in your documentation)

    I can select a user but i get a error message (look at my first posting).

    The PO Settings are correct!

    Any idea? how can i see, that the sync is ok?

    #8787
    FRAD
    Participant

    how can i turn on the log? i want to see whats the problem…

    #8783
    Support 1a
    Participant

    Hold down the CTRL and SHIFT keys, then start the solution while the keys are still held down. release the keys, then run the solution to the point where you see the problem. Exit the solution, at which point a draft email message should be created and a log file attached. Send this draft email to support@advansyscorp.com and we’ll take a look.

    Regards,

    Advansys Support

    #8785
    Support 1a
    Participant

    Thank you for the log file. We note you supplied values for the Trusted Application IP address and port. The IP address you have supplied here indicates the IP address and port of the workstation you will be connecting from (i.e. running the applet on), not the IP address and port of the server. If you supplied the IP address and port of the server no-one could log into an account using the Trusted Application unless they were running from the server.

    Could this be the problem? I would suggest you remove the IP and Port number, refresh the trusted application (and let it synchronize throughout your system), then try again.

    Let me know how you go.

    Advansys Support

    [This message was edited by Support 1 on October 27, 2005 at 05:13 PM.]

    #8777
    dieko
    Participant

    Hi,

    I get the same error. It used to work fine until yesterday. The only thing changed is that we moved quite a lot of users to a new postoffice.

    quote:


    Originally posted by FRAD:

    when i select a user, a get this message:

    The user account could not be accessed. This may occur if the Post Office containing this user requires specific connection properties to be defined, or if the trustet Application object has not synchronizied throughout your GW System.


    #8786
    Support 1a
    Participant

    Have you defined Post Office connection properties for the new Post Office? If not, it is unlikely the application will be able to locate any of the moved users.

    Advansys Support

    #8776
    dieko
    Participant

    quote:


    Originally posted by Support 1:
    Have you defined Post Office connection properties for the new Post Office? If not, it is unlikely the application will be able to locate any of the moved users.

    Advansys Support


    Yes, Post office connections have been defined.
    Is there a way to see if the synchronization process is still going on?

    #8782
    Support 1a
    Participant

    Hold down the CTRL and SHIFT keys, then start the solution while the keys are still held down. release the keys, then run the solution to the point where you see the problem. Exit the solution, at which point a draft email message should be created and a log file attached (which you can open and take a look at). Send this draft email to support@advansyscorp.com and we’ll be happy to take a look.

    Advansys Support

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.